Losse sedum producten & toebehoren

De producten in deze categorie zijn losse materialen die je de vrijheid geven om je eigen groendakproject te creëren. Of je nu op zoek bent naar Sedumcassettes per stuk of Sedummatten, hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw specifieke visie tot leven te brengen. Heb je nog vragen over onze losse sedum producten? Neem gerust contact met ons op!

Soms wil je misschien specifieke materialen gebruiken zonder de volledige kant-en-klare pakketten aan te schaffen. Bijvoorbeeld, als je liever Sedummatten in je tuin legt in plaats van graszoden, heb je niet alle andere materialen uit een pakket nodig. Deze losse producten geven je de flexibiliteit om precies te krijgen wat je nodig hebt voor jouw project.

Creatieve mogelijkheden:

De mogelijkheden zijn eindeloos met de losse materialen van Sedum p/m2. Je kunt een losse cassette gebruiken om bijvoorbeeld een zelfgemaakt insectenhotel van een groendak te voorzien, of je kunt Sedummatten gebruiken om een unieke groene ruimte te creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw groendakdromen werkelijkheid.

Ontdek ons assortiment van losse materialen en laat je inspireren om jouw eigen unieke groendakproject te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of specifieke vragen.

Filter op prijs

Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.