Verzenden & Retouren

Verzenden

Zodra u een bestelling heeft geplaatst nemen wij contact met u op over de verzend en afhaal mogelijkheden. 

U kiest voor de optie afhalen:

U kunt dan van maandag t/m vrijdag aan de Boekelseweg 15 in Gemert uw bestelling ophalen. Dit is op afspraak dus we hebben eerst nog even contact alvorens u het komt ophalen. 

U kiest voor de optie verzenden:

Wij nemen altijd contact met u op om een geschikte leveringsdatum af te spreken. Levering vindt plaats gedurende dag tussen 08.00-18.00 uur. De levertijden zijn afhankelijk van het product en hoe het verzonden gaat worden, pakketdienst of groot transport.

Retourneren

Wanneer er een webshop bestelling is geplaatst, heeft de consument altijd het recht om binnen 14 dagen de artikelen retour te sturen. Betreft het maatwerk, zoals de ‘doe het zelf’ daken, kan er geen aanspraak gemaakt worden op retour. Hiervoor is het herroepingsrecht uitgesloten.

Als er aanspraak op het herroepingsrecht is gedaan, zijn de retourkosten voor de consument. De consument moet ook zelf regelen dat het artikel retour komt. Het artikel moet onbeschadigd bij ons retour komen. Mocht er toch beschadigingen zijn ontstaan, door bijvoorbeeld gebruik, dan moeten deze kosten door de consument vergoed worden. Wanneer het artikel in goede orde ontvangen is, dan wordt het aankoopbedrag en de eventuele transport/verzendkosten uiterlijk 14 dagen na ontvangst terugbetaald aan de consument.

Voeg bij de het pakket het herroepingsformulier toe. Deze kunt u hier downloaden.

Winkelwagen
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.