Subsidie

Als je voor één van de opties kiest van MooiGroendak dan kom je, afhankelijk van je woonplaats, in aanmerking voor een subsidie van jouw Gemeente.

Subsidie voor groene daken

Ontvang mogelijk tot 50% subsidie voor je Groene dak! Onderzoek zelf of jouw gemeente subsidies verstrekt voor Groene daken.

In toenemende mate kiezen gemeenten en waterschappen voor subsidieregelingen voor Groene daken, gericht op duurzaamheid en klimaat. Groene daken kunnen grote hoeveelheden water opvangen, waardoor ze een aanzienlijke verlichting voor het riool vormen. Deze aanpak bevordert de aanleg van Groene daken, een kosteneffectievere oplossing dan het volledig opbreken van straten en het vernieuwen van rioleringssystemen.

Profiteer nu van subsidie op Groene daken of producten van MooiGroenDak!

Bij MooiGroenDak bieden we verschillende groene dakoplossingen aan die, afhankelijk van het oppervlak, in aanmerking komen voor subsidieregelingen. Wil je weten of jouw gemeente ook subsidies aanbiedt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag om het voor je uit te zoeken.

Sempergreen-Aromadak-1-002
Meer energie, rendement en extra waarde

Geïnteresseerd in een MooiGroenDak?

Benieuwd naar de voordelen van een MooiGroenDak? Ontdek hoe je kunt profiteren van subsidies en duurzame oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een groenere en milieuvriendelijkere omgeving.

Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.