Over ons

Graag stellen wij ons even voor

kuppens fotografie 9839546
'Een beter milieu begint bij jezelf'

Wij zijn Bart en Jolanda Rovers, trotse eigenaren van MooiGroendak.

MooiGroendak is een jong bedrijf dat haar oorsprong kent in de hovenierswereld en frisse ideeën heeft­ over ons leefklimaat. Vanuit ons Hoveniersbedrijf Bart Rovers Hoveniers merkte wij een sterk stijgende vraag naar de aanleg van groene daken. Hierdoor besloten wij onze opgedane ervaring medio 2020 om te zetten in MooiGroendak.nl Wij zijn aanhanger van de stelling ‘Een beter milieu begint bij jezelf.’

Geïnspireerd door deze stelling,  werd onze tuin een inspiratiebron en kweekvijver voor nieuwe ideeën en nu hebben we onze daken daar aan toegevoegd. We hebben thuis een variatie van groene daken aangelegd. Zo kunnen we elke dag genieten van prachtige, kleurrijke daken, onze producten monitoren en deze kennis gebruiken voor passend advies aan de klant. Dat is nog eens een win-win situatie. Met MooiGroendak willen we groen letterlijk naar een hoger niveau tillen, kortom MooiGroendak levert kleurrijk groen voor een koeler klimaat.

Beter milieu

Wij zijn aanhanger van de stelling 'Een beter milieu begint bij jezelf'

Goed advies

We genieten van prachtige, kleurrijke daken en monitoren onze producten dagelijks en deze kennis gebruiken voor passend advies aan de klant.

Koeler klimaat

Met MooiGroendak willen we groen letterlijk naar een hoger niveau tillen, kortom MooiGroendak levert kleurrijk groen voor een koeler klimaat.

Wat klanten over ons zeggen

Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.