Onderhoud

Het groendak heeft weinig onderhoud nodig. Welk onderhoud is afhankelijk van het gekozen groene dak. Wel is het aan te raden om 2 x per jaar te mesten en bij weersextremen (droogte) extra water te geven. 

Heeft een MooiGroendak veel onderhoud nodig?

Dat ligt uiteraard aan het type dak dat u heeft aangelegd. Een sedumdak(lichtgewicht), sedum-kruidendak of groendak van sedumcassettes zullen minder onderhoud nodig hebben dan bijvoorbeeld een daktuin. Toch is het voor een sedumdak(lichtgewicht), sedum-kruidendak of een groendak van sedumcassettes goed, om 2 keer per jaar onderhoud uit te voeren. De beste tijd om onderhoud aan het groene dak uit te voeren is in het voorjaar en het najaar.  Zo blijft uw dak het hele jaar door in topconditie en voorkomt u dat er ongemakken aan het dak kunnen ontstaan.

Onderhoud sedumdak(lichtgewicht), sedum-kruidendak en groendak met sedumcassettes:

Het is verstandig om de volgende werkzaamheden in het voorjaar en najaar uit te voeren:

Voor het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden op een sedumdak(lichtgewicht), sedum-kruidendak of groendak met sedumcassettes hanteren wij een vaste m2 prijs van €4,00 met een minimaal starttarief van €100,-. Voor oppervlaktes boven 100 m2 of een collectief onderhoudsproject in de wijk hanteren wij een gereduceerde prijs. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.

onderhoud.1
Wilt u niet zelf aan de slag met het onderhoud aan het groene dak?

Onderhoud aan daktuinen, Zeer hellende daken
vanaf 15° of de MooiGroendak specials:

Bij onderhoud aan bovenstaande groene daken spreken we altijd van een offerte op maat. Deze wordt opgesteld aan de hand van uw specifieke situatie. Bovenstaande vormen van groene daken vergen de nodige expertise op het gebied van werken op het dak, omgang met diverse machines en plantenkennis. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en neem contact op.

Het is verstandig om de volgende werkzaamheden meerdere keren per jaar uit te voeren:

Heeft u gekozen voor aanleg van een daktuin, één van de MooiGroendak specials of is uw dak zeer hellend vanaf 15° dan is het van belang het dak in top conditie te houden. Wij van MooiGroendak kunnen gedurende het groeiseizoen ( maart-oktober) het onderhoud volgens een vast onderhoudsplan voor u verzorgen. 

Winkelwagen
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.