Sedum cassettes

Breng natuurlijk groen zowel binnen als buiten met deze prachtige, onderhoudsvriendelijke oplossing.

Natuurlijke pracht bovenop: Ontdek de sedum cassettes met MooiGroenDak

Op zoek naar een eenvoudige en duurzame manier om groen aan jouw leefruimte toe te voegen? Ontdek dan de kracht van MooiGroenDak’s sedum cassettes! Deze prachtige en onderhoudsvriendelijke oplossing brengt natuurlijk groen naar zowel binnen als buiten. Geef jouw leefomgeving vandaag nog een groene touch met MooiGroenDak.

Waarom sedum cassettes kopen?

Milieuvriendelijkheid

Onze sedumplanten staan erom bekend koolstof op te nemen, wat gunstig is voor het milieu. Kies voor onze duurzame groendakoplossingen en draag bij aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Energie-efficiënte

De natuurlijke isolatie-eigenschappen van sedum zorgen ervoor dat jouw gebouw het hele jaar door comfortabel blijft. Dit betekent niet alleen een aangenamer binnenklimaat, maar ook lagere energiekosten.

Biodiversiteit

Onze sedumplanten trekken niet alleen bewonderende blikken, maar ook bijen, vlinders en andere nuttige insecten aan. Zo draag je bij aan de biodiversiteit in jouw omgeving en maak je van jouw dak een groen paradijs.

Onze selectie sedum dak cassettes

Ons assortiment sedum dak cassettes bij MooiGroenDak is zorgvuldig samengesteld, met oog voor diversiteit en uitstraling. Elk type sedum cassette onderscheidt zich door zijn eigen unieke eigenschappen en visueel aantrekkelijke kenmerken. Kies uit allerlei mooie kleuren die het hele jaar door je dak levendig maken.

Sedumcassettes per stuk

Belangrijk bij het realiseren van een effectief sedumdak is het selecteren van geschikte cassettes. We bieden twee specifieke varianten van sedumcassettes per stuk aan, namelijk de cassette click per stuk en de cassette lichtgewicht per stuk.

De cassette click per stuk is een innovatieve benadering van het installeren van sedum op daken. Deze cassettes zijn ontworpen met een handig kliksysteem, wat de installatie vereenvoudigt. Elk stuk kan eenvoudig aan het andere worden bevestigd, waardoor een naadloos oppervlak ontstaat. Dit systeem maakt het niet alleen gemakkelijker om het sedumdak te leggen, maar maakt ook aanpassingen en onderhoud toegankelijker. De cassette click per stuk is ideaal voor zowel doe-het-zelf-projecten als professionele installaties.

Ook bieden we de cassette lichtgewicht per stuk. Deze cassettes zijn speciaal ontworpen met het oog op gewichtsbeperkingen, wat vooral relevant is bij het aanleggen van sedumdaken op bestaande structuren. Het lichtgewicht ontwerp maakt het transport en de installatie eenvoudiger, terwijl het nog steeds duurzaamheid en isolerende eigenschappen biedt.

Sedumcassettes per m2 met waterbufferend beschermdoek

De overige twee specifieke opties omvatten sedumcassettes per m2 met waterbufferend beschermdoek en lichtgewicht sedumcassettes per m2 met beschermdoek.

Deze sedumcassette maakt het creëren van een groen dak eenvoudig en doeltreffend. Het waterbufferende beschermdoek voegt extra bescherming toe, terwijl de cassettes moeiteloos geplaatst kunnen worden. Deze cassettes zijn veelzijdig inzetbaar, of je nu een doe-het-zelver bent of een professional. Ze bieden niet alleen gemak tijdens de installatie, maar zorgen ook voor effectieve waterbuffering, waardoor ze een optimale ondersteuning bieden voor groene daken.

Ervaar het gemak van lichtgewicht sedumcassettes per m2 met beschermdoek. Speciaal ontworpen met het oog op gewichtsbeperkingen, zijn deze cassettes perfect voor groene daken op bestaande structuren. Het lichte ontwerp vergemakkelijkt transport en installatie, terwijl de duurzaamheid en isolerende eigenschappen behouden blijven. Of je nu een professional bent die projecten met gewichtsbeheersing aanpakt of een enthousiaste doe-het-zelver, deze cassettes bieden de ideale combinatie van lichtheid en bescherming voor je groene dak.

Denk je eraan om sedum op je dak te plaatsen? Bij MooiGroendak staan we klaar om je te helpen met advies en een aangepaste offerte. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en ontdek of sedum de ideale keuze is voor jouw dak. 

(4) sedum vegetatiemat
Wateroverlast is verleden tijd!

Ook met verzadigd gewicht toepasbaar op diverse daken

Maak je geen zorgen over wateroverlast, want onze sedum dak cassettes bieden niet alleen visuele pracht, maar ook een indrukwekkend waterbufferend vermogen van 30 liter per vierkante meter. Dit niet alleen ten behoeve van de functionaliteit van jouw groene dak, maar ook ter bevordering van een gezonde waterhuishouding in jouw directe omgeving.

Daarnaast zijn onze sedum cassettes ontworpen met een verzadigd gewicht van 80 kg per vierkante meter, waardoor ze geschikt zijn voor diverse daken. Of je nu een plat dak hebt of een hellend dak tot 15 graden, onze sedum cassettes passen goed bij verschillende soorten daken. Sedum cassettes zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten bouwprojecten, zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling. Ontdek zelf hoe onze sedum dak cassettes een geweldige keuze zijn voor een groen dak dat niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam is. Ze passen gemakkelijk bij de bijzondere kenmerken van jouw omgeving.

Eenvoudig zelf sedum aanleggen en zorgeloos onderhoud

Bij MooiGroenDak hebben we met jouw gemak in gedachten onze sedum cassettes ontworpen. De installatie hebben we bewust eenvoudig gehouden, met stapsgewijze uitleg, zodat je snel kunt genieten van het resultaat van jouw groene dakproject. Onze cassettes zijn beschikbaar in een handige kant-en-klare vorm, waardoor je ze moeiteloos zelf kunt aanleggen, zonder gedoe. Het feit dat sedumplanten weinig onderhoud vergen, geeft je de vrijheid om meer kostbare tijd te besteden aan ontspanning en genieten van de weelderige groenheid op jouw dak, zonder je zorgen te maken over ingewikkeld onderhoud. Het gebruiksgemak van onze sedum cassettes maakt groen wonen nog aantrekkelijker en bereikbaar voor iedereen.

361606398 801104955357788 7180007128164458956 n

Ontvang deskundig advies en laat je inspireren!

Wil je ontdekken hoe sedum cassettes jouw dak kunnen veranderen? Wij zijn er om je te helpen! Ons team geeft je eenvoudig advies en laat je voorbeelden zien van projecten die je kunnen helpen om te bedenken hoe jouw dak eruit kan zien.

Neem contact op voor advies op maat.

Winkelwagen
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.